Sikkerhed

Qlik

Information

Solutions

Qlik specialister siden 1996

Øster Kirkevej 2B 

7400 Herning


Lergravsvej 58

2300 København

 

 

www.qis.dk

info@qis.dk

 

Fjernsupport

Copyright © All Rights Reserved

QIS sikkerhedsmodul til QLIK


Qlik's Section Access jeres Qlik-applikationer er sikkerhed på transaktionsniveau.


Det betyder, at I kan skabe en enkelt Qlik-applikation og ved hjælp af Section Access kan I sikre, at de enekelte brugere kun ser de transaktioner som er relevante for dem. Qlik sørger for, baseret på informationer på den enkelte tranaktion, for, at kun de relevante transaktioner er i applikationen når en bruger arbejder med den.


Samme applikation kan naturligvis være åbenet af mange forskellige brugere med mange forskellige sikkerhedsindstillinger på samme tid. I hver enkelt session holder Qlik øje med hvem brugeren er og havd brugeren må se. I kan altså nøjes med, at skabe en applikation - men når I publiserer den til jeres brugere vil der - i praksis - være ligeså mange forskellige datasæt som der er forskellige brugerprofiler.


QIS' sikkerhedsmodul tillader jer,at vedligeholde ekstremt komplekse sikkerhedsstrukturer i et simpelt Excel-ark, hvir I kan definere hvilke felter i hvilkeapplikationer den enkelte brugers datasæt skal reduceres udfra. Dette kan opsættes felt-fo-felt ved definition af


  • Konkrete værdier
  • Intervaller af værdier


for de enkelte brugere .

Overordnet stuktur

Folderstrukturen

Filterdefinitionerne

Datkilderne

Setup

Access-opsætningen