NPrinting

Qlik

Information

Solutions

Qlik specialister siden 1996

Nprinting til Qlik Sense og QlikView


NPrinting er et modul til Qlik sense og QlikView som kan udsende rapporter periodisk eller baseret på hændelser til mailmodtager - inde i virksomheden eller udenfor virksomheden.


Der er - grundlæggende - to typer af informationsmodtagereHvad-personer


Hvad-personen har alene behov for, at vide hvad status er.


Hvad-personer har ikke nødvendigvis behov for en Qlik-licens fordi han/hun kun skal kende et - i princippet - statisk tal; derfor kan en hvad-person normalt betjenes ligeså godt med NPrinting mails som med en Qlik adgang.Hvorfor-personer


Hvorfor-personen har behov for, at vide havd status er men han/hun har samtidig behov for, at kunne finde ud af hvorfor status er som status er.


Hvorfor-personen har behov for i Qlik, at kunne finde årsagensammenhænge. Men han/hun kan samtidig have enormt udbytte af simpelthen, at modtage en periodisk mail med status; hvsi status er uventet kan han/hun benytte qlik til,at skabe overblik over hvorfor dette er tilfældet.

Hvad gør NPrinting

Universitetsparken 7

4000 Roskilde

 

Svanekevej 2

7400 Herning

 

www.qis.dk

info@qis.dk

 

Fjernsupport

  • NPrinting er et Qlik-modul til automatiseret distribution af statiske ‘print-rapporter’ til interne og /eller eksterne brugere.
  • NPrinting trækker data direkte fra Qlik applikationer.
  • NPrinting rapporter kan genereres som brugerspecifikke rapporter med predifinerede filtre m.v.
  • NPrinting kan til en rapport trække data fra forskellige Qlik applikationer og derved levere konsolideret information til modtageren.

Copyright © All Rights Reserved